Written By Teks Sholawat on Sunday, May 28, 2017 | 2:47 PM

Download Teks Sing Keri Cokot Boyo

Teks Sing Keri Cokot Boyo

Teks Sing Keri Cokot Boyo

Sing Keri Cokot Boyo
Cipt : Imam Khoirul Huda

Gatekno Siro Kabeh... Rikolo Jamane Nabi
Sohabat Tabiin lan Poro Wali... Iku Nglanggengake Ngaji
Ngaji Tansah Dadi Gegerane Insane
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo

Ngertenono Siro Kabeh... Nalikane Poro Wali
Nyambung Berjuang ing Tlatah Jawi... Nderek Tuntunane Nabi
Ngaji Dalan Nyuwun Marang Ridho Gusti
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo

Weruho Siro Kabeh... Ing Dasar Parintah Ngaji
Kados Dawuhipun Kanjeng Nabi... Minal Mahdi Ilallahdi
Nglampahi Syariat Ngliwati Ngaji
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x




Lihat Teks Sholawat Lain :


0 comments:

Post a Comment